Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ALFA THERM κατασκευάζει λέβητες καύσεως pellet, ελαιοπυρήνα, boiomaza, πετρελαίου Diesel, υγραερίου, μαζούτ, με εξαιρετικό βαθμό αξιοπιστίας.

Οι αερολέβητες ALFA THERM λειτουργούν σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις αλλά και σε κατοικίες.
Κύριο χαρακτηριστικό των λεβήτων μας είναι ο υψηλός βαθμός συνολικής απόδοσης ο οποίος ανέρχεται στο 91%-94%. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μεγάλη επιφάνεια του θαλάμου καύσης και εναλλάκτη φόρτιση καθώς και η φωτια η οποία είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη σ’ όλη την επιφάνεια εναλλαγής της θερμικής ενέργειας.
Ο υψηλός βαθμός αξιοπιστίας οφείλεται στα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως π.χ. ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304 για το θάλαμο καύσης, αυλοι τύπου μάνεσμαν πάχους 5mm για τον εναλλάκτη, ανεμιστήρες υψηλής ποιότητας φυγοκεντρικού τύπου, θερμοστάτες έναυσης – ορίου.
Οι λέβητες φέρουν πλήρη ηλεκτρικό πίνακα.
Οι καυστήρες είναι Ελληνηκης κατασκευης, απόλυτα αξιόπιστοι. Είμαστε στη διάθεση του πελάτη για τοποθέτηση καυστήρα επιλογής του.Ειδικευμένος τεχνικός μπορεί να σας επισκεφτεί για να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου λέβητα.
Στόχος της ALFA THERM είναι να εξασφαλίσει την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση των καυστήρων πέλλετ σε οποιοδήποτε χώρο, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.
Αναλαμβάνουμε την σωστή μελέτη της θέρμανσης με:

 

Λέβητες βιομάζας

 

Καυστήρες (βιομάζας)

 

ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΕΣ PELLET - ΒΙΟΜΑΖΑΣ - ΠΥΡΗΝΑ

 

Τζάκια – Σόμπες (βιομάζας, πέλλετ, καλαμπόκι)

 

Παραγωγή ζεστού νερού (μπόιλερ λεβητοστασίου, μπόιλερ με αντλία θερμότητας, ηλιακοί συλλέκτες )

 

Θερμαντικά σώματα καλοριφέρ (ευρωπαϊκά πάνελ, διακοσμητικά)